Uw schadeherstel-specialist

Uitdeuken zonder spuiten

Uitdeuken zonder spuiten

Gaat het om een deuk kleiner dan 4 cm en zit de lak er nog mooi op? Dan hoeven we niet eens te spuiten. We gaan dan alleen uitdeuken. Dat scheelt in de kosten. Uitdeuken zonder lakschade is een goedkope oplossing. Neem contact op.

Hagelschade

Kleine deukjes ontstaan trouwens vrij makkelijk wanneer het bijvoorbeeld hagelt. We noemen het ook wel hagelschade. Na een hagelbui werpt u een blik op de auto en… u ziet wel 100 putjes op het dak van de auto. Dit soort schade laat u makkelijk repareren. Herstel van hagelschade valt ook onder het begrip uitdeuken zonder spuiten. Maak een afspraak.

Uitduwen van de deuk

Het uitduwen van de deuk is precisiewerk. De deuk moet niet te veel uitgedeukt worden, maar ook niet te weinig. Het is natuurlijk de bedoeling dat u er straks niets meer van ziet.De monteur of restyler gebruikt verschillende uitdeukstokken; afhankelijk van de grootte van de deuk of de buts in het plaatwerk. De monteur let goed op, want hij of zij wil natuurlijk geen lakschade veroorzaken.

Een bijzondere klus, dat uitdeuken. Onze monteurs zijn zeer bekwaam in het uitdeuken zonder lakschade en zonder spuitwerk.

Wilt u ook gebruik maken van onze TOP-service?

Maak gebruik van de button hiernaast om een offerte te ontvangen of een afspraak met ons te maken.