Onze voordelen

Redenen waarom klanten kiezen voor Autoschade Coenen

Vlakbij u

Namelijk achter de Gamma-bouwmarkt en Douwe Egberts. U bereikt ons het beste wanneer u in de autonavigatie Vleutensevaart intypt en ook daar parkeert. De Vleutensevaart is zó’n kort straatje dat u sowieso vlakbij de garage parkeert.

24 uur per dag, 7 dagen per week bereikbaar

U kunt dus altijd bij ons terecht. En u weet snel waar u aan toe bent. Binnen 8 uur ontvangt u een reactie op uw offerte-aanvraag.

Aangesloten bij FOCWA

FOCWA is de brancheorganisatie voor schadeherstelbedrijven in de (auto)voertuigenmarkt. Wanneer u uw auto laat repareren bij een bij FOCWA aangesloten garage bent u verzekerd van deskundig advies, vakkundig personeel, moderne bedrijfsuitrusting, garantie op uitgevoerde werkzaamheden en de zorg voor het milieu. Door FOCWA zijn we gecertificeerd voor categorie 2: totaalschadeherstel. Wat dat betekent? Dat FOCWA ons goed heeft bevonden om alle voorkomende schades – van klein tot groot – te repareren. Autoschade Coenen heeft daarmee het ‘Calvé-stempel’ van FOCWA.

Garantie

U ontvangt 4 jaar garantie op de reparatie- en herstelwerkzaamheden.

Transparant

U vertrouwt ons uw auto toe. Dan gaan we niet delen van de werkzaamheden uitbesteden aan andere herstellers/garages. Alle herstelwerkzaamheden worden verricht binnen onze eigen werkplaats. Dus uitsluitend Coenen-monteurs sleutelen aan uw auto.

Portemonnee-vriendelijk

Omdat er bij de herstelwerkzaamheden geen ander bedrijf dan die van ons aan te pas komt, hoeven we geen marges o.i.d. te betalen. Dat is weer in het voordeel van onze portemonnees. Ook komt u niet voor onaangename verrassingen te staan: u betaalt de afgesproken prijs. En heel soms zelfs ietsje minder (wanneer de reparatie in duur of omvang toch meevalt).

Aangesloten bij o.a. Schadegarant, Topherstel, AEGON, ANWB, UNIGARANT, ACHMEA, FBTO en vele andere maatschappijen

Autoschade Coenen is aangesloten bij zowel Schadegarant als Topherstel. Dit betekent dat wanneer uw verzekeraar hier ook bij aangesloten is, u bovenop uw eigen risico geen ander bedrag hoeft te betalen. U betaalt dan alleen uw eventuele eigen risico.

Geen administratieve rompslomp bij verzekeringsroute

Wanneer uw verzekeraar de kosten van de schade (deels) dekt, nemen wij contact op met de verzekeraar. Voorschieten van het in rekening gebrachte bedrag is dan ook meestal niet nodig. Wij verzorgen de volledige afhandeling met uw verzekeraar.

We denken mee

In sommige situaties waarbij de verzekeraar de kosten (deels) vergoedt, is het voor u goedkoper om de kosten zelf te betalen. Wat is wijsheid? We denken graag met u mee om samen tot een slimme oplossing te komen.

Altijd vervangend vervoer

U krijgt een leenauto, fiets of elektrische scooter altijd mee wanneer de reparatie langer dan een dagdeel zal duren. Deze service is gratis. Het komt wat minder vaak voor, maar we noemen het wel: als de reparatie binnen 2 uurtjes gepiept zal zijn, mag u plaatsnemen in de wachtruimte. De wachtruimte is uitgerust met wifi, koffie en thee.

Onderhoud & APK

Ook voor onderhoudsbeurten en APK-keuringen kunt u bij ons terecht.

Milieu

Milieu en auto’s: een lastige combinatie. Toch willen we onze ogen niet sluiten voor de wereld om ons heen. Wat kunnen we als autobedrijf doen om schade aan het milieu te beperken? In 2020 willen we in ieder geval op niveau 4 van de MVO prestatieladder functioneren. Op dit moment werken we toe naar een MVO niveau 3-certificaat. We hebben tal van beleidsregels geformuleerd rondom ‘people, planet, profit’. Een van de maatregelen die u sowieso zult merken is dat u duurzaam vervangend vervoer meekrijgt: een fiets, elektrische scooter of een milieuzuinige auto.

Een geweldige bak koffie

Wilt u ook gebruik maken van onze TOP-service?

Maak gebruik van de button hiernaast om een offerte te ontvangen of een afspraak met ons te maken.