Bumperschade

Een scheur, deuk of kras op de bumper. Het is gebeurd voor u er erg in hebt. De bumper is het ‘makkelijkste slachtoffer’ als het om autoschade gaat. Gelukkig zijn er meerdere oplossingen.

Onze monteurs herstellen of vervangen de bumper. Na de reparatie ziet u niks meer van de bumperschade.

In de werkplaats kunt u bijvoorbeeld terecht voor grote en kleine:

  • … krassen op de bumper
  • … deuken in de bumper
  • … scheuren in de bumper

Bumper herstellen

Wanneer de bumper gescheurd is, kunnen we die herstellen d.m.v. kunstoflassen. In het ergste geval moet een bumper vervangen worden. Wanneer er alleen een deuk in zit, kunnen we de deuk herstellen dit al dan niet i.c.m. spuitwerk. Krassen zijn tegenwoordig ook relatief makkelijk te verwijderen. In sommige situaties zelfs met spotrepair. Herstel de autobumper.

Krassen verwijderen

Zoals gezegd: krassen en kleine krasjes ontstaan makkelijk op de bumper. Grote krassen verdwijnen als sneeuw voor de zon door de bumper over te laten spuiten. De bumper spuiten? Krassen verwijderen? Neem contact op.

Bumper overspuiten: hoe gaat dat in zijn werk?

De monteur schuurt eerst de kras uit. Net zolang tot het gebied van de kras egaal is. In sommige situaties plamuren we daarna het beschadigde deel van de bumper.

Vervolgens wordt het gedeelte van de bumper in de grondverf gezet. De grondverf schuren we daarna ook.

Bij de laatste stap spuit de monteur verf op de bumper. De schade is niet meer te zien. Afspraak maken voor de bumper.

Spotrepair

Is het oppervlak van de kras kleiner dan een A4-tje? Dan scheelt u dat veel in de portemonnee. We zetten dan namelijk spotrepair in. Dat betekent dat we alléén het beschadigde oppervlak behandelen.

Meestal is het beschadigde oppervlak de hoek van de bumper. De hoek van de bumper behandelen we 9 van de 10x met spotrepair. Hier leest u meer over spotrepair.

Zit er een flinke deuk in de bumper? Dan gaan we de auto uitdeuken. Hier leest u meer over uitdeuken.

Bumperherstel bij Autoschade Coenen

Krassen, deuken en andere problemen met de bumper laat u herstellen bij het autoschadeherstelbedrijf van Leidsche Rijn, Utrecht en Maarssen.

Tot ziens aan de Steenovenweg 4-6!

Wilt u ook gebruik maken van onze TOP-service?

Maak gebruik van de button hiernaast om een offerte te ontvangen of een afspraak met ons te maken.